2020 Burç yorumları ve 2020 burç tahminleri

2020 yılına girerken burçları ne bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlar yorumları ne diyor.

Paylaş:
2020 Burç yorumları ve 2020 burç tahminleri 1

2020 burç yorumları, yeni yıl, yeni dilekler, başlangıçlar, yeni planlar demektir. Hayatımızı sil baştan başlamak için bir fırsat olarak gördüğümüz yeni yıla umut besliyor, hayallerimizin gerçekleşmesini, daha huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamayı diliyoruz. Ancak tüm bunlara rağmen, yeni yıl bizlere çaresizlikler ve başaramama korkusu da getiriyor. Bu noktada 2020 burç yorumları, bizim yeni seneye daha umut dolu ve büyük inamla girmemiz için kıvılcım oluyor. İçeriğimize göz atarak 2020 yılında burcunuzun yaşayacağı değişimlere daha yakından göz atabilirsiniz. 

2020 burç yorumları Koç

2020 Koç burcu yorumları
2020 Koç Burcu

2020 yılı Koç burçları için yeni kararlar alma dönemi olarak da nitelendirilebilir. İşinizden günlük hayatınıza kadar birçok alanda yeniliklere açık olacağınız bu yılda yapmak isteyip de başarısız olduğunuz işler için yeniden harekete geçebilirsiniz. Kısacası, 2020 sizin için kazanma ve pes etmeme yılıdır diyebiliriz. 

Satürn’ün hayatınıza dahil olması nedeniyle bu sene kariyerinizde de büyük başarılara imza atmanız söz konusu. Maaşınızın artması ve diğer finansal konularda rahatlamanız 2020 senesinin size getirdiği yeniliklerden. 

2020 burç yorumları Boğa

2020 Boğa burcu yorumları
2020 Boğa Burcu

Uranüs gezegeninin tutulmaları 2020 senesinde boğa burçlarında destekleyici etkiler bırakabilir. Özellikle 21 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında doğulanlar bu yıl köklü değişimler yaşayacaktır. Kendinizi daha fazla güvende hissedecek ve kedinize olan güvenin de etkisi ile riskli adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Ancak bu sene evlilik için acele etmemenizi tavsiye ederiz. 2020 yılını aşk için değerlendirme yılı olarak görebilirsiniz. 

2020 Burç yorumları ikizler

2020 Yengeç burcu yorumları
2020 İkizler Burcu

Burç yorumları 2020 dendiğinde akla gelen burçlardan biri de ikizler burcudur. İkizler burcu için bu sene hayallerin gerçeğe dönüşmesi için büyük adımların atıldığı sene olarak da nitelendirilebilir. Gözünüz hiçbir zaman yükseklerde olmasa da hak ettiğiniz yere gelmeyi diliyorsunuz. Bu doğrultuda 2020 senesi çabalarınızın karşılığını görmek için ideal bir dönem. 

Ayrıca bkz :  Ara Güler Kimdir ? Fotoğraf Üstadı Ara Güler

Temmuz ayında ay tutulması nedeniyle birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tutulma sonucu etrafınızdaki bazı kişilerin sırları ortaya çıkabilir. Ancak buna ek olarak bu sene çevrenizi daha da genişleteceğiniz ve güçlü arkadaşlık bağları kurabileceğiniz bir yıl olarak da karşımıza çıkıyor. 

2020 burç yorumları Yengeç

2020 Yengeç burcu yorumları
2020 Yengeç Burcu

Bu sene her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Yeni yıla geçmişteki kötü duyguları geride bırakarak yeni bir başlangıç yapacağınız da bir gerçek. Başkalarının sizin hakkınızda dediklerini umursamayacak, yere daha sağlam basacaksınız. Özellikle daha önce başarısız bir evlilik geçirmişseniz bu sene gönlünüzü bir başkasına kaptırma ihtimaliniz büyük. Kalbi boş olan yengeç burçları da 2020’de yeni bir aşka yelken açacak ve güzel duygular yaşayacaktır. 

2020 burç yorumları Aslan

2020 Aslan burcu yorumları
2020 Aslan Burcu

Aklınızda hala geçmişin kırıntıları var. Özellikle son 6 ayınız sizin için en ağrılı dönemlerdendi. Ancak 2020’nin gelişi ile tüm bu sıkıntılar geride kalacak, mutlu ve huzurlu bir seneye adım atacaksınız. Pes etmeden her daim mücadele eden ruhunuz, bu sene tüm kontrolü ele alacak ve hayatınızdaki pürüzleri tek tek düzeltmek için harekete geçecektir.

 Aslan burçlarının en önemli özelliği hemen her konuda yetenekli olmasıdır. 2020 yılı bu yeteneklerinizi sergilemeniz için ideal bir dönem. İlişkilerde ise karar veren ve ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyan siz olacaksınız. Yaz aylarında daha disiplinli bir sürece girmeniz bekleniyor. Bu süreçte daha çok çalışıp daha çok kazanacaksınız. 

2020 burç yorumları Başak

Geçen senenin koşuşturmacalı günlerinin aksine bu sene sizi daha sakin ve huzurlu aylar bekliyor. Verdiğiniz tüm emeklerin karşılığını alacaksınız. Bu sayede hem maddi hem de manevi bir rahatlık yaşayacaksınız. 2020 yılı aynı zamanda hedeflerinizi büyüttüğünüz bir yıl olarak karşımıza çıkıyor. Bu sene daha uzun vadeli planlar yaparak sorumluluklarınızı özgüvenle üstleneceksiniz. Aranızda kırgınlıklar olan kişilerle barışabilirsiniz. Özellikle aile içi sorunların son bulması mümkündür. Aşk hayatınız ise özellikle Ekim ayında yüzünüzü güldürecek. Bu dönemde sevildiğinizi ve sevdiğinizi hissedeceksiniz. 

Ayrıca bkz :  Uygun ve sağlıklı bebek bezi seçimi nasıl yapılır

2020 burç yorumları Terazi

2020 Terazi burcu yorumları
2020 Terazi Burcu

Bol bol ödüllendirildiğiniz bir yıl olacaktır. 2020 senesinin ilk günlerinden itibaren ne kadar yol kat ettiğinizin farkına varacaksınız ve kendinize verdiğiniz değer artacaktır. Bu sene bazı kişilerle aranıza mesafe koymakta fayda var. Sizi sürekli yanlış yönlendiren ve eleştiren kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Daha çok kendi hayatınıza ve planlarınıza odaklanacaksınız. 

Kariyerinizde önemli adımlar atmanız için ideal bir senedir. İlişkiniz yoksa geçmişte şans vermediğiniz biri ile ilişki yaşamanız mümkündür. Temmuz ayında Ay tutulması nedeniyle ailevi sorunlar ön plana çıkacaktır. Her ne kadar sene boyunca şanssızlıktan yakınsanız da 2020 sonlarına doğru yanıldığınızın farkına varacaksınız. 

2020 burç yorumları Akrep

2020 Akrep burcu yorumları
2020 Akrep Burcu

Kalp kırıklıklarınızı tamir edeceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Şaşırtıcı haberler ve sırlar, ummadığınız kişilerin hayatındaki değişimler eğlenceli bir yıl geçireceğinizin işareti. Çözümsüz kalan tüm sorunları yeniden ele alacak ve bunlardan kendinizi arındıracaksınız. Yılın ilk aylarında kariyer hayatınızda ileri adım atacaksınız. Bir diğer anlamda, şans kapınızı çalacak diyebiliriz. Kasım ayında bunalımlı bir döneme girebilirsiniz. Bu dönem sadece kendinize odaklanmaya çalışın ve yarım bıraktığınız işleri tamamlayın. Süreci başarılı atlatırsanız maddi ve manevi olarak bir yükselişe geçeceksiniz. 

2020 burç yorumları Yay

2020 Yay burcu yorumları
2020 Yay burcu

Yay burcu olarak enerjiniz bu sene en yüksek seviyede olacak. Çabalarınızın sonucunu görecek ve bu nedenle daha büyük hırsla çalışacaksınız. Yeni kişiler tanımanız ve arkadaşlıklar edinmeniz de ihtimal dahilindedir. Finansal açıdan sıkıntı yaşamayacağınız bir sene olacak. Aşk ve işi ise bir arada yürütebileceksiniz. Bu sayede yönteme kabiliyetiniz de ön plana çıkacaktır. Özellikle parasal anlamda başarılı bir dönem sizi bekliyor. Aşk hayatında ise biraz karışıklıklar görülüyor. Eğlenceli ortamların ışıltısı sizi kendine çekebilir. Ancak aşkta sadakatin her şeyden önce geldiğini unutmayan burçlardansınız. 

Ayrıca bkz :  Selülit nedir? Selülit neden oluşur? Tedavisi

2020 Burç yorumları Oğlak

Bolluk ve bereket sizleri bekliyor. Köklü değişimler yaşayacağınız bu sene en zorlu sınavlardan bile başarıyla geçebileceksiniz. Çünkü hayatın her alanında başrolde siz varsınız. Arkadaşınız ve sevdiğiniz kişi ile kazancınızı birleştirebilir ve yeni bir iş kurabilirsiniz. İletişimde ise yeni arkadaşlıklar edinmeniz kaçınılmaz olacaktır. Enerjinizin değiştiği bu yılda sorumluluklardan kaçınmamanız gerekir. Ne kadar çok çalışırsanız bir o kadar ödüllendirileceksiniz. Aşk hayatınız bu yıl yine dolu dolu geçecek. Gözü kara aşkların burcu olan oğlaklar bu sene de güzel duygularla çevrili olacak. 

2020 Burç yorumları Kova

2020 Kova burcu yorumları
2020 Kova burcu

Karar vermeniz gereken konularda gereksiz acelecilik sergiliyorsunuz. Bu nedenle 2020 senesinde bu tutumunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor. Aksi halde başarısızlıklar yakanızı bırakmayacaktır. İş dünyasında yoğun bir dönemden geçiyorsunuz. Ancak bunu ailenize bildirmek istemiyorsunuz. Bunun yerine sorunlarınızı etrafınızdaki insanlarla paylaşırsanız hayatınız daha huzurlu olacaktır. 

Bastırdığınız duygularınız sizi depresif yapacak. Sessizliği tercih ettiğiniz için etrafınızdaki kişiler sizin için tedirgin olacak ve bu da ilişkilerinize zarar verecektir. Ancak derin sorgulamalar kendinizi daha iyi anlamaya ve daha emin adımlar atmanıza neden olacaktır. Geçmişte yaşadığınız küskünlüklerin bu sene geride kalması sizi manevi olarak rahatlatacak ve olayları irdelemek yerine arkada bırakmayı öğretecektir. 

2020 burç yorumları Balık

2020 Balık burcu yorumları
2020 Balık burcu

2020 senesi burç yorumları arasında merak uyandıran burçlardan biri de balık burcudur. 2020 yılı parasal olarak kazançlı bir dönemden geçeceğinize işaret eder. Bu sene ekonomik olarak yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. Diğer senelere nazaran daha aktif bir sosyal yıl sizi bekliyor. Yeni arkadaşlar edinebilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. İlişkinizde ise büyük değişimler yerine küçük sorunları düzeltmeye odaklanmanızı tavsiye ederiz. Özellikle yılın ilk aylarında hayatınızda önemli yakınlaşmalar görülecektir. 

Paylaş: