WordPresste kurulması gereken en iyi 5 SEO eklentisi

En İyi 5 WordPress SEO Eklentisi
Joomla, Drupal, ocPortal vb. Gibi pek çok iyi içerik yönetim sistemi var, ancak dünyadaki web sitelerinin ve blogların çoğunluğu (Şubat 2016’da yaklaşık 95 milyon) hala WordPress tarafından destekleniyor. Bu çok sayıda web sitesi var . Ama arkasındaki ana nedeni biliyor musunuz?
 
Cevap çok basit. WordPress Süper SEO Dostu. Arama Motoru Optimizasyonu söz konusu olduğunda kimse onu yenemez. WordPress iyi yazılmış kodları kullanır ve Google sadece onu sever. Ancak bu, yalnızca WordPress’i blogunuza yükleyerek arama motorlarında üst sıralara çıkacağınız anlamına gelmez. Eğer organik trafik almak ve arama motorlarında iyi bir sıralama yapmak istiyorsanız , blogunuza kaliteli SEO Eklentileri yüklemelisiniz .
 
Herhangi bir zaman kaybetmeden Blogunuza Yükleyebileceğiniz WordPress için en iyi 5 SEO Eklentisine göz atalım :
 
Tüm bu eklentileri bloglarımda ve müşteri web sitelerinde şahsen kullandım ve aynısını yapmanızı tavsiye ederim.
 

1 .WordPress SEO ByYoast

WordPress SEO ByYoast
WordPress SEO ByYoast
 
Bu benim tüm zamanların en sevdiğim eklentisi ve şu anda blogumda kullanıyorum. Bu eklenti Joost de Valk tarafından oluşturulmuş ve ortalama 5 üzerinden 4.1 üzerinden 7.5 Milyon kez indirildi . Bu, açıkça en iyi Eklentiden biri olduğunu gösteriyor (Her İki Sayfada ve Sayfa Dışı SEO İçin) WordPress pazarında. Bu eklenti hakkında en iyi kısmı tamamen ücretsiz olmasıdır.
 
Özellikler: Blogunuzda Mesaj Başlığı, Meta Açıklamaları, Kalıcı Bağlantılar, Ekmek Kırıntıları, Kanonik URL, XML Site Haritaları ve çok daha fazlasını  ayarlayabilirsiniz . Blogunuzu sosyal medya dostu yapmak istiyorsanız, Facebook Açık Grafik ve Twitter MetaData bile ekleyebilirsiniz . Blogunuzda All-In-One SEO veya HeadSpace2 SEO Eklentisi kullanıyorsanız, İçe Aktarma Fonksiyonu yardımıyla SEO verilerinizi (Meta başlık ve açıklama) bu eklentiye taşıyabilirsiniz.
 
Buna ek olarak, içerik nasıl önizlemesini arama motorlarında bakmak , sitenizin sayfalarının arama motorlarına gitmek kontrolleri, kategoriler ve arşivlerin indeksleme kontrol etmenizi sağlar, ve daha more.You bile düzenleyebilirsiniz robots.txt ve . WP Yoast ile birlikte htaccess f . Flesch Reading Ease ölçeğinin yardımıyla, gönderinizin okunmasının kolay olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
 
Diğer   WordPress SEO eklentileri ile karşılaştırıldığında  “Yoast By WordPress SEO” biraz karmaşık ama yine de her WordPress blog sahibine tavsiye ederim.
 

2.All In One SEO Pack

All In One SEO Pack
All In One SEO Pack
 
All In One SEO Pack en popüler eklentidir ve WordPress Repository’den en çok defa indirilmiştir. Michael Torbert, AIO SEO Eklentisinin yaratıcısı. WordPress veya SEO dünyasında yeniyseniz, o zaman bu blogunuza yüklemeniz gereken eklentidir. Yeni başlayanlar için, varsayılan ayarlarını değiştirmeye gerek yoktur, sadece kurun ve etkinleştirin.
 
Özellikler: Eğer bu eklenti sayesinde yinelenen içerik önlemek , yazılan fayans optimize arama motorları için & üretebilir meta etiketlerine automatically.This eklenti ayrıca manuel olarak eklemeyi sağlayan META etiketleri her sayfa ve post için (başlık, açıklama ve anahtar kelimeler) web sitenize de ekleyin . Bu eklentinin yardımıyla ayrıca kanuni URL’ler, XML Site Haritaları ve Google Analytics ekleyebilirsiniz .
 

3.SEOPressor

 
SEOPressor
SEOPressor
 
SEOPressor, ” wordpress için en iyi seo eklentisi ” listemde üçüncü sırada . 150.000’den fazla webmaster, bloglarında SEOPressor’u kullanıyor ve bu da en güçlü On Page SEO Plugin‘lerinden biri olduğunu açıkça gösteriyor. Tüm makaleleri optimize etmenize ve Arama Motorlarında sizi iyi bir şekilde sıralamanıza yardımcı olacak birçok özelliğe sahip.
 
SEOPressor’un Özellikleri:SEOPressor Plugin, wordpress için en iyi seo eklentileri, wordpress 2014 için en iyi seo eklentisi
 
  • Optimizasyon kontrolü
  • Sayfada SEO ve Birden Çok LSI Anahtar Kelime Analizi
  • Anahtar Kelime Yoğunluğunu Kontrol Et
  • Sosyal SEO Entegrasyonu
  • Zengin snippet’ler
  • Akıllı bağlantı
  • Otomatik Akıllı Bağlama
SEOPressor’u WordPress Yoast ile kullanabilirsiniz . Anahtar kelimeleri, zengin snippet’leri ve diğer sayfa çalışmalarını eklemek için Meta Başlıkları ve Meta Azaltma ve SEOPressor eklemek için Yoast kullanın.
 
Bu eklentinin üzücü yanı, bunun bir Premium eklenti olduğu (47 $). Bu, herkesin karşılayamayacağı anlamına geliyor. Ancak , AIO SEO ve WP Yoast’tan memnun değilseniz ve site çalışması için SEO Uzmanını işe almayı düşünüyorsanız, o zaman lütfen SEOPressor‘a yatırım yapmak için paranızı sözde SEO uzmanı işe almaya yatırmayın.
 

4.Google XML Site Haritaları

Google XML Site Haritaları
Google XML Site Haritaları

Bu eklentinin yardımıyla, blogunuzda Google, Yahoo, Bing gibi arama motorlarının blogunuzu daha iyi dizine eklemesine yardımcı olacak blogunuzda otomatik olarak XML site haritası oluşturabilirsiniz . Blogumda bu eklentiyi kullanıyorum ve çok hızlı, kullanımı kolay ve çok daha az kaynak kullanıyor. Ek olarak , yeni içerikle ilgili bir yayın oluşturduğunuzda, tüm büyük arama motorlarına bildirir .

Ayrıca bkz :  LOL açılımı nedir? Mesajlar LolLol ne demek
 

5.SEO Friendly Images Review

5.SEO Friendly Images Review
 
 
 
Bir resim bin kelimeye bedeldir, ancak blog yazarlarının çoğu yazılarına resim yüklerler ve doğru ALT ve Başlık öznitelikleri eklemezler. Sonuç olarak, özellikle Google Görseller’den Görüntüler Arama Motorlarından trafik almıyorlar . Bazen Google, uygun ALT etiketleri eklemeyen web sitelerini bile cezalandırır.
 
Onlardan biriyseniz o zaman blogunuza SEO Dostu Görüntüler Eklentisi yüklemelisiniz. Bu eklenti otomatik Uygun ALT katacak & Başlık senin üzerinde niteliklerini görüntüler . Bu şekilde Google Görseller’den iyi miktarda trafik alırsınız.
 
Paylaş: