2020 yeni yıl mesajları! Yeni yıl dilekleri

2020 yeni yıl mesajları! Yeni yıl dilekleri 1

Yeni yıl mesajları, bu yılın sonuna yaklaştık. Bu yılda iyi anılarınız olabilir. Yeni yılın size ne getireceğiniz asla bilemezsiniz.

Yeni hayaller kurma, hayatınızda yeni kararlar alma ve verme zamanı. Yeni insanlarla tanışma ve bağlantılar kurmak. Yeni yıl dilekleri ve mesajlarını kadın, erkek , iş arkadaşı fark etmeksizin yeni yılını tebrik edebilirsiniz.

Yeni yıl birçok hayal ve başarı demektir. Dünyanın her tarafından insanlar geçtiğimiz yıl yaptıkların anıları kutlamak ve yenisini karşılamak için yılın bu zamanını heyecanla beklerler.

2019 yılı geride bırakırken 2020 yeni hayaller ve umutlarla yeşermesi. Yeni güzelliklere kapı açması dileğiyle

Yeni yılın ülke , birey olarak güzellik, mutluluk, zengin , aşk ve huzur getirmesi dileğiyle yeni yıl mesajlarına bakma zamanı. Şimdiden sevdiklerinizle mutlu yıllar.

Yeni yıl mesajları 2020

Yeni yılın neşe ve mutluluk getirsin. Sevgi ve başarılarla dolu yeni yıla girmeni içten dileklerimi sunuyorum. Mutlu yıllar

umarım yeni yıl hayatının en güzel yılı olur. Tüm hayallerin ve umutların gerçekleşir. İyi senelere!

Yeni yılın sürprizlerle ve sevinçle dolu olmasını temenni ederim. Mutlu senelere

Geçen tüm güzel anıları hatırlayın ve önümüzdeki yıl daha harikalar olacağını bilin. Yeni yılını kutlu olsun 2020

Bugün seni dünden daha çok sevdiğimi bilmeni istiyorum. Yarın seni bugünden daha çok seveceğim. Mutlu yıllar

Yeni yıl size ve ailenize sağlık, mutluluk, sağlık getirsin. Keyifli yıllar

Yeni yıl hayatınızda yeni mutluluklar, yeni hedefler, başarılar ve ilham kaynağı olsun. Mutluluk dolu senelere

Gözlerin içi kadar parlak, gülümsemen kadar tatlı ve ilişkimiz kadar mutlu bir yıl geçirmek dileğiyle. Harika ve mutlu yıllara

Yeni yıl için tek dileğim, seni her zamankinden daha çok görmek ve daha çok sevmek. Seni seviyorum mutlu yıllara

2020 yeni yıl dilekleri

Aşkın, kalbimi hiç hissetmediğim bir mutlulukla doldurdu. Bana hiç var olmadığını bilmediğim bir hayat verdin. Aşklar dileğiyle, harika yeni yıla girmek dileğiye

İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle…

Ayrıca bkz :  Doğu Anadolu Bölgesi coğrafi özellikleri nelerdir

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Hoşcakal 2019 ve hoş gel bize 2020…

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize pekguzelsozler.com uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

2020 yeni yıl tebrikleri

Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez. Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu yıllar!

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

Yaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2020 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..

Geçmiş geride kaldı. Yeni yıl ülkemiz ve insanlık için hayır getirmesi dileğiyle. Yeni yıllara

Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğiyle…

Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim…

Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle iyi yıllar..

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle…

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar…

Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

– Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar…

– Sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yіne de sevgі dolu nіce yıllara!

– Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Ayrıca bkz :  Yükselen burç nedir? Yükselen burç nasıl hesaplanır

2020 yeni yıl sözleri

– Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2020 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

– Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2020 no`lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR…

-Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR! -Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

-2020 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

-Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle… -İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..

– Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun.. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.. -Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..

– Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2019 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

– Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

– Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını…

– Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç…

Yeni yıl için güzel mesajlar

– Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

– Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

– Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2020 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

– Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

– Her yaşın bir güzelliği vardır. Peki bu yeni yılda hangi güzelliğine aşık olayım bir tanem.

– Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle.

– Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim.

– 2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2020 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Yıllar!!

Ayrıca bkz :  Kelime Gezmece Katedral bölümü cevapları

– Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2020 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

Yeni yıl mesajları romantik ve arkadaşlık

Bütün karanlık zamanların üstesinden gelmek için mutluluk ve güçle dolu bir yıl geçirmeyi dilerim. Sen gerçek bir aşksın. Mutlu Yıllar aşkım.

En iyi dostluklar, ne olursa olsun kaybolmayan arkadaşlıklardır. Yaşlandıkça işler ters gittiğinde hayatı yaşamaya değer kılarlar. Teşekkürler, her şey için dostum. Keyifli bir yeni yıl dilerim!

Yeni Yılınız kutlu olsun! Umarım 2020’deki tüm emekleriniz karşılığını alırsınız.

Eskisine veda ederken ve yeniyi umut, hayal ve huzur ile kucaklayın. Mutluluk dolu mutlu bir yeni yıl dileğiyle!

Hiç şüphesiz sen hayatımda tanıştığım en iyi insansın. Senden öğrenecek çok şey var. Sana ve ailene harika bir yıl diliyorum!

Yeni Yıl boş bir sayfa gibidir ve kalem sizin elinizde. Kendiniz için güzel bir hikaye yazma şansınız var. Yeni Yılınız mutlu olsun.

Aşkım, yeni yılı kutlamak için başka bir nedene ihtiyacım yok. Sen tebessümüm için bütün nedenlerin toplamısın. Mutlu yıllar sevdiğim!

Geçtiğimiz yıllarda hayatımdaki en muhteşem arkadaş oldun. Umarım bunu yapmayı asla kaybetmeyiz. Yeni Yılınız mutlu olsun!

Geçen yıl hayatımda özel bir yıldı çünkü seninle tanıştım. Gelecek yıl özel olacak çünkü seni zaten en iyi …. olarak görüyorum!

Neredeyse bizim için bir yıl daha sona ermek üzere. Söz veriyorum, sana olan aşkım sadece yeni yılda her gününde daha güçlü olmasını!

Sevgili yeni yıl mesajları

Seninle tanıştığımdan beri hayatımın amacı oldun. Sadece seni yanımda olmak ve sahip olduğum her şeyle sevmek istiyorum. Mutlu Yıllar aşkım!

Dünyadaki en güzel bayanla yeni bir yıl geçireceğime inanamıyorum. Seni sevme şansı verdiğiniz için teşekkür ederim. Yeni Yılınız mutlu olsun!

Hayatımın her yeni yılı sadece aşk ve romantizmle dolu olabilir, çünkü sen benim hayatımdasın. Seninle bir güzel yıl daha geçirmek için sabırsızlanıyorum!

Aşkın kafamda zihnimi sakinleştiren ve hayatımı tatlılaştıran bir melodi gibidir. Varlığın bana bir armağandır. Sevgiyle dolu mutlu bir yeni yıl dileğiyle!

Sana her baktığımda kalbimi eriten büyüleyici bir gülümsemen var. Sen benim ilham kaynağımsın ve hayatımın umudusun.  Yeni yılın mutlu olsun!

Yeni fırsatlar ve güzel anlarla daha iyi bir yıl dileğiyle. Yeni yılın kutlu olsun tatlım.Mutlu yıllar tatlım Yeni yılı güzel geçirelim

Paylaş: