PTT ve PTT kargo çalışma saatleri (2020)

PTT ve PTT kargo çalışma saatleri 2019
Ülkemizin en köklü kurumlarından olan PTT ve PTT Kargo’nun çalışma saatleri dağıtım saatleri öğle arası olmayan şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında, öğlen arası veren şubeler için ise 08:30 ile 16:30 saatleri arasındadır. 

PTT çalışma saatleri

PTT Kargo genel müdürlükleri Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Buralarda çalışma saatleri 09:00 ile 19:30 arasındadır ve öğle tatili yoktur.
 
Diğer PTT Kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.
 
Her yere zamanında” sloganıyla hizmet veren PTT Kargo ile kargo ve kuryeleri adresinden alınarak hızlı ve güvenli bir şekilde alıcısına ulaştırılmaktadır. Kargo/ Kurye göndermek için internet ve telefon yoluyla müracaat yapılabilmekte olup, tüm illerden PTT Kargo 444 1 788 çağrı merkezi ve www.ptt.gov.tr internet adresinden gönderi siparişi alınmaktadır. 
 
PTT Kargo ile gönderdiğiniz kargolarınızı internet üzerinden de takip edebilirsiniz. Teslim bilgileri ise kısa mesaj (SMS) veya e-posta yoluyla göndericilere ücretsiz olarak iletilir. Kargo ödemelerini PttBank hesabından ve pos cihazı bulunan PTT iş yerlerinde kredi kartından gerçekleştirme kolaylığı bulunmaktadır.
Paylaş:
Ayrıca bkz :  Atmosferin katmanları ve özellikleri nelerdir?