ATV’de yayınlanan Hercai dizisi tüm bölümleri

Hercai dizisi

Hercai dizisi, İstanbullu bir işadamı olan Miran Aslanbey‘in Midyat’a gelmesiyle  Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklifinde bulunur, Nasuh Şadoğlu torunu olan Reyyan‘ı da ister! Fakat, bölgenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet diye düşündüğü Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği  sadece torunu olmayacaktır!  

Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın yaptığı planlardan habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek olan haber iki genç kızın, Yaren ve Reyyan‘in hayatını derinden etkileyecektir.

Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde filizlenen bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş insanı olan Miran ile Midyat‘ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi?

Hercai dizisinin tüm bölümlerini kesintisiz izleyebileceğiniz videolar listesini oluşturduk. Kaçırdığınız ve tekrar izlemek istediğiniz bölümü tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Hercai dizisi tüm bölümlerini izle

“İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Ayrıca bkz :  Dizimag'daki en popüler yabancı diziler

Hercai 27. Bölüm 2. Fragmanı

Hercai 24.bölüm

Hercai 23.bölüm

Hercai 22.bölüm

Hercai 21.bölüm

Hercai 20.bölüm

Hercai 19.bölüm

Hercai 18.bölüm

Hercai 17.bölüm

Hercai 16.bölüm

Hercai 15.bölüm

Hercai 14.bölüm

Hercai 13.bölüm

Hercai 12.bölüm

Hercai 11.bölüm

Hercai 10.bölüm

Hercai 9.bölüm

Hercai 8.bölüm

Hercai 7.bölüm

Hercai 6.bölüm

Hercai 5.bölüm

Hercai 4.bölüm

Hercai 3.bölüm

Hercai 2.bölüm

Hercai 1.bölüm

Paylaş: